Kamp Alpe
Domov - Ponudba za turistične agencije

Ponudba za turistične agencije

Poleg prenočitvenih storitev v Kampu Alpe nudimo aktivne programe, ki so kot dnevni ali večdnevni izleti primerni za raznolike skupine. Za vas organiziramo športne aktivnosti ter vodene oglede tako v dolini Kamniške Bistrice kot na Veliki planini.

Nekaj predlogov:

  • Med pastirje na Veliko planino
    Naš vodnik vam razkrije najbolje zanimive delčke planine ter preprost svet pastirjev. Okrepčali se boste s pravo planinsko malico, si privoščili kratek sprehod na svežem planinskem zraku, obiskali Preskarjev pastirski muzej, jamo Veternico ter Kapelo Marije Snežne.
  • Velika planina in dolina Kamniške Bistrice
    V dopoldanskih urah vas popeljemo do edinstvenega pastirskega naselja, vam postrežemo z domačim sirom in skuto, se sprehodimo med zelenicami vse do Kapele Marije Snežne in Preskarjevega muzeja. Po kosilo se z nihalko odpeljemo nazaj v dolino, kjer si v popoldanskih urah številne zanimivosti doline Kamniške Bistrice.
  • Teambuilding programi za podjetja in zaključene družbe
    Po sprejemu in predstavitvi naših inštruktorjev se zapeljemo na Veliko planino, kjer sledijo zabavne igre na pripravljenem poligonu. V poletnih mesecih vas tako čaka orientacijska igra v pastirskem naselju, kjer bo potrebno pokazati veliko dobre volje in skupinskega duha. V dolini Kamniške Bistrice se popoldanski program lahko nadaljuje z zanimivo igro Paintballa ali plezanjem po plezalni steni. Pozno popoldan zaključimo z druženjem v Gostilni Pod Žičnico.
  • Z veseljem vam posredujemo podrobnejše programe s cenami ter vse nadaljnje pogoje poslovanja.

Kontakt:

01 832 72 58, info@velikaplanina.si