Kamp Alpe
Domov - Prenočišča - Predstavitev

Predstavitev

Sredi neokrnjene narave, v neposredni bližini reke Kamniške Bistrice in nihalke na Veliko planino se nahaja Kamp Alpe. 

kamp    

     

Namestitve

 

Recepcija?

Vse informacije o kampu in aktivnostih dobite v recepciji, na spodnji blagajni nihalke. Preverite zemljevid našega centra in kako do nas!

Kako do nas?

Kamp se nahaja nekaj kilometrov pred koncem doline Kamniške Bistrice in je oddaljen 10 km od mesta Kamnik. Podrobnejši zemljevid in opis poti najdete na povezavi Kako nas najdete

 

 

Zakaj k nam pod Kamniške Alpe?

Bližina Ljubljane na eni strani ter bližina okoliških hribov na drugi strani sta vsekakor velika prednost, ki ju ponuja Kamp Alpe. Poleg tega se nahaja v neposredno pod Veliko planino, ki velja v zadnjih letih za eno izmed najbolj priljubljenih turističnih točk v tem koncu. Kamp ima urejeno veliko parkirišče, leži v zavetju in senci majhnega gozdička sredi zelene doline Kamniške Bistrice. Okolica ponuja vrsto aktivnosti od pohodništva, sprehodov in gorskega kolesarjenja pa vse do nekoliko bolj adrenalinskih športov.

 

Dodatna ponudba?

Kamniška Bistrica ponuja številne možnosti za izlete, kolesarjenje, daljše ali krajše sprehode, izbirate lahko med različnimi turami v Kamniške Alpe ali pa se odločite za obisk idilične Velike planine. Za organizirane skupine smo pripravili posebne programe. V poletni sezoni vsako soboto organiziramo vodene oglede po Veliki planini. (več info: booking@velikaplanina.si)

Individualnim obiskovalcem našega kampa predlagamo izbiro med številnimi aktivnostmi.

 

 

Kontakt?

01/ 832 72 58,  051 341 406 - booking@velikaplanina.si

 
LAS SRCE SLOVENIJE